Aanbod op maat

Naast alle dans én zanglessen heeft All The Above nog een groot aanbod, zoals workshops en showcases. Ook wordt de zaal in het weekend vaak verhuurd voor feesten en partijen, of nog leuker, een kinderfeestje die wij organiseren met dans en/of zang! De zaal is natuurlijk niet alleen te huur voor feestjes, maar ook als je zelf wilt trainen of repeteren is de zaal (en de geluidsinstallatie) per uur te huur. Hieronder vind u al het aanbod, naast de dans en zanglessen.

Zaalverhuur

Zoek je een ruimte om zelf of met een groep te dansen en/of zingen? Of wil je je verjaardag groots vieren maar heb je de ruimte niet? Dan ben je bij All The Above aan het juiste adres! Zie hieronder de prijzen per uur, per zaal.*

*Bij (verjaardags-) feesten, rekenen wij een extra bedrag voor de schoonmaakkosten.

 

Prijzen All The Above zaalhuur.

  • Lobby = 16,95 per uur
  • Zaal 1 = 18,95 per uur
  • Zaal 2 = 16,95 per uur

 

  • Zaal 1 + 2 = 31,95 per uur
  • Lobby + zaal 1 = 28,95 per uur
  • Lobby + zaal 2 = 26,95 per uur
  • Lobby + zaal 1&2 = 38,95 per uur

 

  • Exclusief 50,- schoonmaakkosten.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Julia@alltheabove.nl

Showcase

Organiseer je een gaaf evenement, of een opening van een locatie of ben je op zoek naar een geweldig optreden? Dan kunnen onze (selectie) groepen een show op maat maken om het evenement nog vetter te maken! Omdat dit natuurlijk heel persoonlijk is en voor iedereen op maat gemaakt, hangen de prijzen hier ook vanaf. Voor meer informatie, mail naar julia@alltheabove.nl, dan kijken wij samen naar de opties!

Workshops

Zoek je een leuk uitje voor het bedrijf, gewoon voor de lol of als teambuilding? Of misschien juist met een groep vrienden of vriendinnen altijd al samen willen dansen of zingen? Dan is All The Above dé locatie voor je workshop! Omdat dit natuurlijk heel persoonlijk is en voor iedereen op maat gemaakt, hangen de prijzen hier ook vanaf. Voor meer informatie, mail naar julia@alltheabove.nl, dan kijken wij samen naar de opties!

Kinderfeestjes

Altijd al in het middelpunt willen staan en shinen op het podium met al je vriendjes en vriendinnetjes? Dan is een kinderfeestje bij All The Above écht iets voor jou! De jarige mag zelf de artiest kiezen en daaromheen maken wij een dans/zang arrangement en kan je zelfs met 20 vriendjes of vriendinnetjes komen! Omdat dit natuurlijk heel persoonlijk is en voor iedereen op maat gemaakt, hangen de prijzen hier ook vanaf. Voor meer informatie, mail naar julia@alltheabove.nl, dan kijken wij samen naar de opties!